Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Stop World Control

De strijd voor vrijheid

Over

De belangrijkste stemmen van de mensheid op het gebied van wetenschap, gezondheidszorg, recht en journalistiek laten van zich horen. Luister naar deze helden van de mensheid, die alles riskeren om u te informeren over wat er werkelijk gebeurt in de wereld van vandaag.

De wereldgeschiedenis laat zien hoe vreselijk het is als de mensen lijden onder de wrede handen van meedogenloze machthebbers. Duizenden gaven hun leven om de slavernij en onmenselijke onderdrukking in het verleden te stoppen. Elk recht en vrijheid waar we tot voor kort van konden genieten, werd met kracht veroverd, uit de handen van genadeloze overheersers.

Nu proberen corrupte machthebbers de mensheid terug te brengen naar een staat van totale onderdrukking door tirannieke leiders. Dat gebeurt onder de dekmantel van ‘Covid-19’.

In werkelijkheid is het de uitrol van Agenda 21 waar 172 landen in 1994 voor getekend hebben. Deze totale hervorming van de wereld wordt ook de Great Reset of Nieuwe Wereldorde genoemd. Het veroorzaken van een wereldwijde crisis was van oudsher hun strategie om totale ontwrichting van de wereld te veroorzaken. Nadat alle bestaande structuren vernietigd zijn door voortdurende lockdowns, wil men herbouwen met een totaal nieuwe structuur, van totalitaire controle en onderdrukking van de hele mensheid.

Het doel is alles op aarde, mensen inbegrepen, onder beheer brengen van een klein aantal machthebbers aan de top van deze Nieuwe Wereldorde.

Er zal geen enkele vrijheid meer zijn, zoals we nu reeds zien: het recht op vrije meningsuiting, het zelfbeschikkingsrecht over ons eigen lichaam, de medische vrijheid, vrijheid om samen te komen, en vele andere fundamentele vrijheden zijn nu reeds van ons afgenomen.

Dat alles is slechts het begin van een ongekende tirannie. 

Stop World Control God created mankind for freedom, not slavery

 • Belangrijk bericht voor Nederlandse lezers
  by josh on juni 26, 2022 at 12:43 pm

  Dit wetenschappelijke rapport bewijst dat miljoenen reeds stierven door de covid injecties, en honderden miljoenen zijn levenslang zwaar beschadigd. The post Belangrijk bericht voor Nederlandse lezers appeared first on Stop World Control.

 • Gevaarlijk nieuws, dat niet bekend mag worden…
  by David Sorensen on december 3, 2021 at 3:11 am

  Dit bericht bevat gevaarlijke onthullingen waarvan de overheid niet wil dat je er kennis van neemt. Arrestaties zijn reeds gebeurd. The post Gevaarlijk nieuws, dat niet bekend mag worden… appeared first on Stop World Control.

 • Het Vaccin Sterfte Rapport – Miljoenen stierven reeds door de injecties
  by David Sorensen on december 3, 2021 at 1:31 am

  Dit wetenschappelijke rapport bewijst dat miljoenen reeds stierven door de covid injecties, en honderden miljoenen zijn levenslang zwaar beschadigd. The post Het Vaccin Sterfte Rapport – Miljoenen stierven reeds door de injecties appeared first on Stop World Control.

 • THE VACCINE DEATH REPORT – Millions Have Died From The Injections
  by David Sorensen on september 27, 2021 at 11:28 pm

  Scientific evidence that millions have died from the covid injections and billions may lose their lives. Full evidence based report. The post THE VACCINE DEATH REPORT – Millions Have Died From The Injections appeared first on Stop World Control.

 • Help Stop World Control Doorgaan Met Ons Werk!
  by David Sorensen on mei 30, 2021 at 5:19 am

  Update & Mooie Bemoediging Kijk zeker tot het einde, want je zult inspiratie, kracht, hoop en moed ontvangen om door te breken met ons naar een geweldig mooie toekomst! Ik ben ook passioneel en openhartig over de spirituele realiteit, die in de huidige wereldcrisis heel sterk tot uiting komt. Laat je hierdoor niet afschrikken, maar The post Help Stop World Control Doorgaan Met Ons Werk! appeared first on Stop World Control.

Translate »