Stop World Control

De strijd voor vrijheid

Over

De belangrijkste stemmen van de mensheid op het gebied van wetenschap, gezondheidszorg, recht en journalistiek laten van zich horen. Luister naar deze helden van de mensheid, die alles riskeren om u te informeren over wat er werkelijk gebeurt in de wereld van vandaag.

De wereldgeschiedenis laat zien hoe vreselijk het is als de mensen lijden onder de wrede handen van meedogenloze machthebbers. Duizenden gaven hun leven om de slavernij en onmenselijke onderdrukking in het verleden te stoppen. Elk recht en vrijheid waar we tot voor kort van konden genieten, werd met kracht veroverd, uit de handen van genadeloze overheersers.

Nu proberen corrupte machthebbers de mensheid terug te brengen naar een staat van totale onderdrukking door tirannieke leiders. Dat gebeurt onder de dekmantel van ‘Covid-19’.

In werkelijkheid is het de uitrol van Agenda 21 waar 172 landen in 1994 voor getekend hebben. Deze totale hervorming van de wereld wordt ook de Great Reset of Nieuwe Wereldorde genoemd. Het veroorzaken van een wereldwijde crisis was van oudsher hun strategie om totale ontwrichting van de wereld te veroorzaken. Nadat alle bestaande structuren vernietigd zijn door voortdurende lockdowns, wil men herbouwen met een totaal nieuwe structuur, van totalitaire controle en onderdrukking van de hele mensheid.

Het doel is alles op aarde, mensen inbegrepen, onder beheer brengen van een klein aantal machthebbers aan de top van deze Nieuwe Wereldorde.

Er zal geen enkele vrijheid meer zijn, zoals we nu reeds zien: het recht op vrije meningsuiting, het zelfbeschikkingsrecht over ons eigen lichaam, de medische vrijheid, vrijheid om samen te komen, en vele andere fundamentele vrijheden zijn nu reeds van ons afgenomen.

Dat alles is slechts het begin van een ongekende tirannie. 

Stop World Control God created mankind for freedom, not slavery

 • Revolutionair apparaat biedt effectieve bescherming tegen straling
  by David Sorensen on juni 3, 2024 at 8:20 pm

  Een team ingenieurs uit Japan heeft een apparaat ontwikkeld dat je doeltreffend beschermt tegen schadelijke straling van elektrische apparaten. The post Revolutionair apparaat biedt effectieve bescherming tegen straling appeared first on Stop World Control.

 • Download al onze krachtige films hier – GRATIS!
  by David Sorensen on mei 31, 2024 at 5:10 pm

  Je kunt alle wereldveranderende films voor het ontwaken van de mensheid gratis downloaden. Upload ze op X, Facebook, Telegram, je blog, website... The post Download al onze krachtige films hier – GRATIS! appeared first on Stop World Control.

 • ⭐️ NIEUWE FILM ⭐️ Zal dit de mensheid wakker schudden?
  by David Sorensen on april 20, 2024 at 1:34 pm

  De rijkste entiteiten ter wereld werken samen om een einde te maken aan het menselijk ras en ons te vervangen door technologische alternatieven. Deze film zal dat voorkomen. The post ⭐️ NIEUWE FILM ⭐️ Zal dit de mensheid wakker schudden? appeared first on Stop World Control.

 • HET EINDE VAN DE MENSHEID – Gepland Door Wereldleiders
  by David Sorensen on april 18, 2024 at 5:27 pm

  Wereldleiders bevorderen de vervanging van het menselijk ras door robots en AI. Ze willen het tijdperk van de mensheid afsluiten en een nieuw tijdperk van neo-menselijkheid binnengaan. The post HET EINDE VAN DE MENSHEID – Gepland Door Wereldleiders appeared first on Stop World Control.

 • Dit is een testpost voor vertaaltutorial
  by David Sorensen on april 5, 2024 at 12:23 am

  Hier komt een heel belangrijke voorbeeldtekst, die mensen triggert om het hele bericht te lezen. Deze moet verleidelijk en aantrekkelijk zijn. The post Dit is een testpost voor vertaaltutorial appeared first on Stop World Control.

Translate »