Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Tibor Olgers

Tibor Olgers

Whiskey & wijsheid

Over

Als jij wilt leren hoe je los komt van het systeem zonder als een gekkie in een hutje op de hei te gaan wonen, dan ga je nu ontdekken hoe dat kan.

Voor veel van ons was afgelopen jaar een uitdagende periode vol tegenslagen, frustraties en obstakels. De pijlers van onze menselijkheid zijn letterlijk in gevaar gekomen met beperkingen op het gebied van onze gezondheid, relaties en vrijheid.

Het is lastig om in dit soort tijden voldoende aandacht te besteden aan jezelf, je dierbaren en grip te krijgen op je dagen. Het ontbreekt je aan structuur doordat alles zo verandert en vaak weet je ook niet goed wat je het beste kunt doen in de beperkte tijd die je hebt.

Dus hol je door.

Maar er is een antwoord waarmee je je leven terug kunt pakken. Zelfs als deze pandemie van hebzucht, veelvraat en ontrouw door blijft razen. In een wereld die steeds sneller draait heb je namelijk twee opties: steeds harder meehollen; of terug naar de essentie. Het Antivirus helpt je om dat laatste te doen.


HIER IS HET VERHAAL

Ieder mens wordt geboren met twee levenspaden voor zich. Je begint altijd op de weg van de minste weerstand. Het pad dat voor je is vrij gemaakt. Platgetrapt door de massa.

Bewegwijzerd door je ouders, het schoolsysteem en de heersende cultuur. De weg van de minste weerstand draait om veroveren en gemak. Met als beloofde bestemming erkenning, succes en geluk.

Verover zo veel mogelijk erkenning, harten en geld. En je krijgt een makkelijk leven.

Veel mensen slagen hier nooit in. Blijven voor de rest van hun leven hangen. Ergens halverwege de weg van de minste weerstand. Sommigen slagen wel. En ontdekken dan dat ze al die tijd keihard hebben gewerkt om uit te komen op een bestemming waar ze niet willen zijn.

Ze hebben bakken met erkenning, harten en geld. Hun leven is van alle gemakken voorzien. Maar door die weg van de minste weerstand zijn ze hun eigen weerstand verloren. En daardoor besmet geraakt met het virus.

Hun lijf valt uit elkaar. Hun kop is onrustig. Van binnen voelen ze zich leeg.

Deze ontdekking brengt de mensen die hier zijn aangekomen flink uit balans. Veel vinden hun balans nooit meer terug en flikkeren om. Sommigen gaan op zoek. Op zoek naar de tweede weg. Hún weg.

De weg van de meeste weerstand.

 

Translate »