Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Vrije School beweging

verbindt wie mee wil blijven bewegen

Over

De website ‘Kiezen voor de vrijeschool’ van de Vereniging van vrijescholen is bedoeld als een eerste kennismaking met de vrijeschool voor leerlingen, ouders, studenten, leerkrachten en belangstellenden. Veel ouders en leerlingen die een keuze gaan maken voor een school komen tijdens hun zoektocht terecht bij de vrijeschool en willen meer weten over de visie en de praktijk op school. De website is daarbij handig voor een eerste oriëntatie. Tijdens de open dagen van vrijescholen kunnen ouders en leerlingen de praktijk van de vrijeschool zelf ervaren en gesprekken voeren met leerkrachten en de schoolleider.

 

Vrijeschoolbeweging verbindt wie mee wil blijven bewegen

 • We’re the ones, eerste cd van vrijeschoolleerlinge
  by michel on januari 23, 2018 at 12:41 pm

  De Zutphense Koerier scheef op 17 januari 2018 over een leerlinge in het examenjaar van het VWO van de vrijeschool in Zutphen die tegelijkertijd de vooropleiding van het conservatorium in Het bericht We’re the ones, eerste cd van vrijeschoolleerlinge verscheen eerst op Vrijeschoolbeweging.

 • Voorgenomen uitbreiding basisschool Tiliander in Tilburg
  by michel on januari 23, 2018 at 12:23 pm

  Vrije basisschool Tiliander in Tilburg deelde op 18 januari 2018 op Facebook dit verslag van de algemene ouderavond “uitbreiding basisschool Tiliander”. Datum: maandag 15 januari 2018. Op deze derde algemene Het bericht Voorgenomen uitbreiding basisschool Tiliander in Tilburg verscheen eerst op Vrijeschoolbeweging.

 • Dakzeil van vrijeschool Amersfoort van het dak gewaaid
  by michel on januari 23, 2018 at 12:03 pm

  Donderdag 18 januari 2018 heerste er in Nederland een grote januaristorm. De Stad Amersfoort meldde dat het dakzeil van de vrijeschool aan de Romeostraat in Amersfoort donderdagochtend van het dak Het bericht Dakzeil van vrijeschool Amersfoort van het dak gewaaid verscheen eerst op Vrijeschoolbeweging.

 • Samen stil lezen in Leiden
  by michel on januari 23, 2018 at 11:56 am

  Iedere week is het een half uur muisstil in het hele Mare College in Leiden, deelde de Vereniging van vrijescholen mee. Het doel: de school wil pubers weer laten lezen. Het bericht Samen stil lezen in Leiden verscheen eerst op Vrijeschoolbeweging.

 • Academisch onderzoek naar vrijeschoolpedagogie
  by michel on januari 12, 2018 at 5:02 pm

  RoSE – Research on Steiner Education is het internationale online vaktijdschrift voor vrijeschoolpedagogie. Het wordt uitgegeven door de Alanus Hochschule für Kunst und Gesellschaft in Bonn, in samenwerking met de Het bericht Academisch onderzoek naar vrijeschoolpedagogie verscheen eerst op Vrijeschoolbeweging.

Translate »