Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Why of Everything

Positieve Psychologie

Over

We hebben dit boek geschreven om je ‘brein’ te leren dat je ‘brein’ helemaal niets begrijpt van de werking van het eigen ‘brein’.

Met dit boek krijgt je brein de eigen biologische gebruiksaanwijzing terug. Ons boek helpt om je brein te leren dat er een essentieel verschil is tussen ‘oorzaak’ en ‘gevolg’. De oorzaak van je handelen, dus de mate waarin je faalt of succes hebt, ontstaat al tijdens de vorming van je DNA en dus in de periode van conceptie tot aan geboorte. Maar nog belangrijker is de periode van 0 tot 8 jaar, waarin je opvoeders maximale invloed uitoefenen op jouw kernwaarden als mens. Deze twee periodes maken je biologisch gezien een uniek wezen.

Het is essentieel te ontdekken wat de uiteindelijke oorzaak van voelen, denken en handelen is om succesvol te kunnen zijn als mens. Deze versie van “Why of Everything – Nederlands, is de ge-update vertaling van ons Engelse #1 Amazon best-selling boek: “Why of Everything” uit 2017. We maken in dit boek graag duidelijk WAAROM wij als mensen voelen zoals we ons voelen en WAAROM wij doen zoals we doen. Als je die kennis eenmaal ontdekt, leert en uitvoert ben je, vanuit biologisch standpunt, direct een succesvoller mens. Als je eenmaal biologisch succesvol bent, volgt je maatschappelijke succes automatisch.

We wensen je erg veel plezier bij het lezen van de Nederlandse versie van Why of Everything – Nederlands.

Eddie Tjon Fo

Translate »