Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Zelfzorg Covid19

Invloed van nutriënt tekorten op virusinfecties

Over

Voor COVID-19 is er een behandeling die goed werkt in het vroege stadium maar deze is in Nederland nog steeds negatief geadviseerd. Help mee om de overheid te vragen het protocol z.s.m. aan te passen.

Zelfzorg Covid19 Invloed van nutriënt tekorten op virusinfecties

 • Wijziging Wet Publieke Gezondheid ? Onnodig en gevaarlijk! Onderteken het verbod!
  by Evert de Blok on mei 18, 2023 at 4:15 pm

  Meerdere media hebben zich de laatste tijd uitgebreid uitgelaten over nadelen van de wijziging Wet Publieke Gezondheid – ook wel de Pandemiewet genoemd. Hieronder vindt U een bloemlezing van deze artikelen/uitzendingen en bovendien de oproep om in aktie te komen TEGEN deze wetswijziging! Neem persoonlijk afstand van deze nieuwe wet en verbied de 1e kamer Het bericht Wijziging Wet Publieke Gezondheid ? Onnodig en gevaarlijk! Onderteken het verbod! verscheen eerst op Zelfzorg Covid19.

 • Overheidstriage voor Elens
  by Evert de Blok on februari 17, 2023 at 5:21 pm

  Februari 2023, door Sober Khowja I         Ontevreden en onvoldaan gevoel   Op 9 februari 2023 was de zitting inzake de bestuurlijke boete van Rob voor het off-label (buiten de geregistreerde indicatie) voorschrijven van hydroxychloroquine (HCQ) en ivermectine (IVM) voor de coronapatiënten. Na de zitting had ik een ontevreden en onvoldaan gevoel aan overgehouden. Voor de Het bericht Overheidstriage voor Elens verscheen eerst op Zelfzorg Covid19.

 • Hof van Arnhem stelt NHG in hoger beroep opnieuw in het gelijk inzake negatieve richtlijn ivermectine; ANBB wederom niet ontvankelijk
  by Evert de Blok on december 9, 2022 at 4:02 pm

    Lees hier de volledige uitspraak : UitspraakHogerBeroepANBBetalNHG Commentaar advocaat Niels Vanaken op deze uitspraak: bijgaand (*) treffen jullie een kopie van het arrest van het Hof, dat we per post hebben ontvangen. Ik denk dat de inhoud wel voor zich zal spreken; met jullie goedvinden zal ik daarom niet alle motiveringen van het Hof uitgebreid Het bericht Hof van Arnhem stelt NHG in hoger beroep opnieuw in het gelijk inzake negatieve richtlijn ivermectine; ANBB wederom niet ontvankelijk verscheen eerst op Zelfzorg Covid19.

 • NHG weigert om positieve uitspraak tuchtcollege in te brengen in hoger beroep zaak ANBB et al. vs NHG voor hof van Arnhem
  by Evert de Blok on december 4, 2022 at 10:56 pm

  Nadat het regionaal tuchtcollege voor de gezondheidszorg de grond van de IGJ om een boete voor het off-label voorschrijven van HCQ en IVM te baseren op een negatief advies van het NHG naar het rijk der fabelen heeft verwezen (het protocol is nog in ontwikkeling er is immers geen wetenschappelijk bewijs van het vereiste niveau) Het bericht NHG weigert om positieve uitspraak tuchtcollege in te brengen in hoger beroep zaak ANBB et al. vs NHG voor hof van Arnhem verscheen eerst op Zelfzorg Covid19.

 • Dr. Maaike vertelt hoe zij te werk ging bij het behandelen van honderden COVID patiënten en over de boete en het gesprek met IGJ
  by Evert de Blok on november 26, 2022 at 6:48 pm

  IGJ geeft Dr. Maaike, zonder hoor en wederhoor vooraf, een boete van 6700 euro voor het niet conform het protocol behandelen los van het feit dat al haar patiënten volledig zijn genezen van (matige, ernstige tot zeer ernstige) COVID. In onderstaande video vertelt ze hoe ze gewerkt heeft en hoe IGJ haar eerst beboet heeft Het bericht Dr. Maaike vertelt hoe zij te werk ging bij het behandelen van honderden COVID patiënten en over de boete en het gesprek met IGJ verscheen eerst op Zelfzorg Covid19.

Translate »