Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Zelfzorg Covid19

Invloed van nutriënt tekorten op virusinfecties

Over

Voor COVID-19 is er een behandeling die goed werkt in het vroege stadium maar deze is in Nederland nog steeds negatief geadviseerd. Help mee om de overheid te vragen het protocol z.s.m. aan te passen.

Zelfzorg Covid19 Invloed van nutriënt tekorten op virusinfecties

 • IGJ behandelt COVID genezende artsen als groep criminelen : er is reeds voor meer dan 30.000 euro aan boetes- en -voornemens opgelegd..
  by Evert de Blok on juli 19, 2022 at 5:45 pm

  Meerdere artsen hebben boetevoornemen ontvangen Het artsenteam van het NTG (Nederlands Teleartsen Genootschap) heeft op verzoek en onder druk van de IGJ voor ruim 1100 recepten informatie aangeleverd waaronder de medische gegevens en identiteit van de patiënten. Dit heeft geresulteerd in meerdere opgelegde boetes en boetevoornemens. Enkele artsen weigeren de IGJ juridisch te erkennen omdat Het bericht IGJ behandelt COVID genezende artsen als groep criminelen : er is reeds voor meer dan 30.000 euro aan boetes- en -voornemens opgelegd.. verscheen eerst op Zelfzorg Covid19.

 • Hoger beroep kort geding ANBB et al. vs NHG is voor 3..6 maanden uitgesteld vanwege ontbreken ‘uitstekende tabbladen’….
  by Evert de Blok on juni 6, 2022 at 5:59 pm

  Is dit slechts bureaucratie? Het lijkt echter meer op het bewust traineren van de voortgang van deze maatschappelijk belangrijke en spoedeisende zaak! De gevraagde stukken zijn keurig voor de roldatum ingeleverd bij de griffier van het hof in Arnhem. Edelachtbare Heer, Vrouwe, Bijgaand (*) treft u met het oog op de roldatum van 17 mei Het bericht Hoger beroep kort geding ANBB et al. vs NHG is voor 3..6 maanden uitgesteld vanwege ontbreken ‘uitstekende tabbladen’…. verscheen eerst op Zelfzorg Covid19.

 • Hof van Arnhem : Mondelinge behandeling hoger beroep inzake NHG vs ANBB et al dient op 7 juni 2022
  by Evert de Blok on mei 14, 2022 at 6:09 pm

  Mondelinge behandeling stelt beide partijen kort in staat hun argumenten persoonlijk toe te lichten aan de 3 raadsheren (waarvan 1 rechter). Tot 10 dagen van tevoren kunnen er nog relevante stukken ingediend worden. De hamvraag is : mag het NHG een [negatief] advies uitspreken indien er geen bewijs is voor een negatieve werking danwel negatieve Het bericht Hof van Arnhem : Mondelinge behandeling hoger beroep inzake NHG vs ANBB et al dient op 7 juni 2022 verscheen eerst op Zelfzorg Covid19.

 • IGJ legt zelfzorgcovid19.nl een censuurboete op van ruim 6.000 euro [met update]
  by Evert de Blok on april 17, 2022 at 4:07 pm

  Het gevolg van dit boetebesluit is dat alle artikelen waarin ivermectine en/of HCQ voorkomen zullen moeten worden herzien of verwijderd. [Inmiddels zijn ruim 80 van de 120 artikelen verwijderd.] Omdat er weinig vertrouwen in de rechtstaat meer is heeft het ANBB bestuur besloten om de boete te gaan betalen en vanwege de kosten vooralsnog geen Het bericht IGJ legt zelfzorgcovid19.nl een censuurboete op van ruim 6.000 euro [met update] verscheen eerst op Zelfzorg Covid19.

 • Artsen onder zware druk gezet door de inspectie
  by Evert de Blok on april 6, 2022 at 10:55 am

  De artsen van het ZelfzorgCovid19 team (tegenwoordig verenigd in het NTG – het Nederlands Teleartsen Genootschap) hebben brieven ontvangen van de Inspectie Gezondheid en Jeugd (IGJ) om zich te verantwoorden omtrent hun handelen inzake het off-label voorschrijven van COVID-19 medicatie. Na een inval bij twee apothekers hebben de inspecteurs de hand gelegd op meer dan Het bericht Artsen onder zware druk gezet door de inspectie verscheen eerst op Zelfzorg Covid19.

Translate »