Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Zelfzorg Covid19

Invloed van nutriënt tekorten op virusinfecties

Over

Voor COVID-19 is er een behandeling die goed werkt in het vroege stadium maar deze is in Nederland nog steeds negatief geadviseerd. Help mee om de overheid te vragen het protocol z.s.m. aan te passen.

Zelfzorg Covid19 Invloed van nutriënt tekorten op virusinfecties

 • Hof van Arnhem : Mondelinge behandeling hoger beroep inzake NHG vs ANBB et al dient op 7 juni 2022
  by Evert de Blok on mei 14, 2022 at 6:09 pm

  Mondelinge behandeling stelt beide partijen kort in staat hun argumenten persoonlijk toe te lichten aan de 3 raadsheren (waarvan 1 rechter). Tot 10 dagen van tevoren kunnen er nog relevante stukken ingediend worden. De hamvraag is : mag het NHG een [negatief] advies uitspreken indien er geen bewijs is voor een negatieve werking danwel negatieve Het bericht Hof van Arnhem : Mondelinge behandeling hoger beroep inzake NHG vs ANBB et al dient op 7 juni 2022 verscheen eerst op Zelfzorg Covid19.

 • IGJ legt zelfzorgcovid19.nl een censuurboete op van ruim 6.000 euro [met update]
  by Evert de Blok on april 17, 2022 at 4:07 pm

  Het gevolg van dit boetebesluit is dat alle artikelen waarin ivermectine en/of HCQ voorkomen zullen moeten worden herzien of verwijderd. [Inmiddels zijn ruim 80 van de 120 artikelen verwijderd.] Omdat er weinig vertrouwen in de rechtstaat meer is heeft het ANBB bestuur besloten om de boete te gaan betalen en vanwege de kosten vooralsnog geen Het bericht IGJ legt zelfzorgcovid19.nl een censuurboete op van ruim 6.000 euro [met update] verscheen eerst op Zelfzorg Covid19.

 • Artsen onder zware druk gezet door de inspectie
  by Evert de Blok on april 6, 2022 at 10:55 am

  De artsen van het ZelfzorgCovid19 team (tegenwoordig verenigd in het NTG – het Nederlands Teleartsen Genootschap) hebben brieven ontvangen van de Inspectie Gezondheid en Jeugd (IGJ) om zich te verantwoorden omtrent hun handelen inzake het off-label voorschrijven van COVID-19 medicatie. Na een inval bij twee apothekers hebben de inspecteurs de hand gelegd op meer dan Het bericht Artsen onder zware druk gezet door de inspectie verscheen eerst op Zelfzorg Covid19.

 • Het is tijd voor de vraag : Hoe Nu Verder?
  by Evert de Blok on februari 20, 2022 at 6:23 pm

  Begin Maart verschijnt de krant “Hoe Nu Verder?”, een unieke krant voor heel Nederland in een oplage van 5,9 miljoen stuks, met aandacht voor diverse thema’s zoals democratie, rechtspraak, digitalisering maar ook de toekomst van de zorg. Er is aandacht voor Covid en vaccinaties maar ook voor medicatie, o.a. via zelfzorgcovid19, en natuurlijke immuniteit. Er Het bericht Het is tijd voor de vraag : Hoe Nu Verder? verscheen eerst op Zelfzorg Covid19.

 • ANBB c.s. gaat in hoger beroep op uitspraak kort geding met NHG
  by Evert de Blok on februari 13, 2022 at 12:28 pm

  Via een zogenaamde memorie van grieven gaat de ANBB c.s. in hoger beroep tegen de uitspraak van de rechtbank Utrecht inzake het kort geding met het NHG. 20210207_Memorie van grieven_1 Dit bezwaar wordt vanwege het spoedeisend belang behandeld op 15 februari. Ingegaan wordt op de volgende onderdelen: Grief 1. Niet ontvankelijkheidsverklaring van de ANBB Grief Het bericht ANBB c.s. gaat in hoger beroep op uitspraak kort geding met NHG verscheen eerst op Zelfzorg Covid19.