Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Ziektevrij Leven

Diabetesvrij leven

Over

Ontdek hoe jij binnen enkele weken diabetesvrij door het leven kan gaan zonder hiervoor medicijnen te slikken…

 • Ben jij onlangs gediagnosticeerd met een hoge bloedsuikerspiegel en sta je op het punt om diabetes type 2 te ontwikkelen?
 • Heb jij al een tijdje diabetes type 2 en wordt het alleen maar slechter?
 • Ben je bang dat je voor de rest van je leven medicijnen moet slikken zonder ooit beter te worden?
 • Wil jij ziektevrij door het leven gaan en je (klein) kinderen groot zien worden zonder vroegtijdig afscheid te moeten nemen?

Lees dan vooral door op https://www.ziektevrijleven.nl/

Ziektevrijleven Diabetes Type 2 Omkeren Met Voeding

 • Bloedneus en Hoge Bloeddruk? Uitleg + 5 Tips Om Te Verhelpen
  by Marloes Schuurman on februari 15, 2024 at 12:23 pm

  Heb je af en toe last van een bloedneus en heb je daarnaast een hoge bloeddruk? Hieronder lees je wat het verband tussen de twee is.Het krijgen van een bloedneus is een nare aandoening aangezien ze altijd plotseling ontstaan. Gelukkig kun je ze verminderen door je bloeddruk te verlagen. In dit artikel krijg je daarom The post Bloedneus en Hoge Bloeddruk? Uitleg + 5 Tips Om Te Verhelpen appeared first on Ziektevrijleven.

 • Wat Te Doen Bij Hoge Bloeddruk? 21 Tips Om Het Te Verlagen
  by Ben Kuiper on februari 9, 2024 at 9:50 am

  Wat te doen bij een hoge bloeddruk? Dat vragen veel hypertensie patiënten zich af.Hoewel veel van deze patiënten direct medicijnen krijgen voorgeschreven bij een hoge bloeddruk, is dat niet de enige manier om de bloeddruk te verlagen.In dit artikel leer je 21 gezonde tips om je hoge bloeddruk snel te verlagen zonder medicijnen.  The post Wat Te Doen Bij Hoge Bloeddruk? 21 Tips Om Het Te Verlagen appeared first on Ziektevrijleven.

 • Extreem Hoge Bloeddruk? Uitleg + 11 Tips Om Het Te Verlagen
  by Marloes Schuurman on februari 7, 2024 at 2:42 pm

  Heb jij last van een extreem hoge bloeddruk en ben je benieuwd wat de gevolgen daarvan zijn en wat je eraan kunt doen om deze te verlagen? Zoek dan niet verder. In dit artikel leg ik je uit hoe een hoge bloeddruk ontstaat, wat de meest voorkomende klachten zijn en hoe je je extreem hoge bloeddruk The post Extreem Hoge Bloeddruk? Uitleg + 11 Tips Om Het Te Verlagen appeared first on Ziektevrijleven.

 • Stress En Hoge Bloeddruk: Uitleg + 5 Tips Om Het Te Verlagen
  by Marloes Schuurman on februari 2, 2024 at 8:19 am

  Ervaar je stress en heb je (deels) daardoor een hoge bloeddruk? Ik leg in dit artikel uit hoe dat de oorzaak kan zijn. Ook leer je wat andere symptomen zijn van stress en hoe je deze stress (en hoge bloeddruk) het beste kunt elimineren.  The post Stress En Hoge Bloeddruk: Uitleg + 5 Tips Om Het Te Verlagen appeared first on Ziektevrijleven.

 • 11 Meest Voorkomende Bijwerkingen van Hydrochloorthiazide
  by Ben Kuiper on februari 1, 2024 at 9:00 am

  De bijwerkingen van hydrochloorthiazide zijn verre van onschuldig. En helaas komen ze ook veel voor. Zowel op korte als lange termijn. En dat terwijl dit middel veel wordt voorgeschreven.Het is daarom goed om je te verdiepen in de bijwerkingen om zo een weloverwogen beslissing te kunnen nemen over dit middel.Leer hier de 11 meest voorkomende The post 11 Meest Voorkomende Bijwerkingen van Hydrochloorthiazide appeared first on Ziektevrijleven.

Translate »