Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Ziektevrij Leven

Diabetesvrij leven

Over

Ontdek hoe jij binnen enkele weken diabetesvrij door het leven kan gaan zonder hiervoor medicijnen te slikken…

 • Ben jij onlangs gediagnosticeerd met een hoge bloedsuikerspiegel en sta je op het punt om diabetes type 2 te ontwikkelen?
 • Heb jij al een tijdje diabetes type 2 en wordt het alleen maar slechter?
 • Ben je bang dat je voor de rest van je leven medicijnen moet slikken zonder ooit beter te worden?
 • Wil jij ziektevrij door het leven gaan en je (klein) kinderen groot zien worden zonder vroegtijdig afscheid te moeten nemen?

Lees dan vooral door op https://www.ziektevrijleven.nl/

Ziektevrijleven Diabetes Type 2 Omkeren Met Voeding

 • Suikervrije Chocolademousse Zonder Ei (Simpel & Lekker Recept)
  by Marloes Schuurman on februari 22, 2022 at 8:47 am

  Ik ken maar weinig mensen die niet van chocolade houden. En vooral als het om desserts gaat, zijn chocoladetoetsjes bij veel mensen een favoriet. Maar voor mensen die suikervrij eten is het lastig dit soort toetjes te maken. Ze bevatten te veel koolhydraten en suikers. Maar gelukkig niet het dessert uit dit recept.  Dit dessert is een The post Suikervrije Chocolademousse Zonder Ei (Simpel & Lekker Recept) appeared first on Ziektevrijleven.

 • Koolhydraatarme & Suikervrije Hummus (Gezond & Veganistisch Recept)
  by Marloes Schuurman on februari 11, 2022 at 9:11 am

  Hummus is een dipsaus die uit het midden-oosten komt. Gelukkig is deze dipsaus nu ook veel verkrijgbaar in de Nederlandse supermarkten.  Hummus is een erg gezond product. Het wordt normaal gesproken gemaakt van kikkererwten en kruiden. Er is niks mis met kikkererwten, maar deze peulvrucht is helaas niet koolhydraatarm.  Mocht je op zoek zijn naar koolhydraatarme en The post Koolhydraatarme & Suikervrije Hummus (Gezond & Veganistisch Recept) appeared first on Ziektevrijleven.

 • Bloedsuiker Stijgt Zonder Te Eten? 6 Verklaring + Tips Om Het Te Verlagen
  by Ben Kuiper on januari 20, 2022 at 7:08 am

  Dat je bloedsuiker omhoog gaat wanneer je iets hebt gegeten zal je niet verbazen. Maar als de bloedsuiker stijgt zonder te eten is dat natuurlijk wel een beetje vreemd. Voor veel mensen is dit even schrikken. Ze beginnen aan zichzelf te twijfelen en vragen zichzelf dan ook af "hoe kan mijn suiker stijgen als ik helemaal The post Bloedsuiker Stijgt Zonder Te Eten? 6 Verklaring + Tips Om Het Te Verlagen appeared first on Ziektevrijleven.

 • Gezonde Suikervrije Waterijsjes van Aardbei (Simpel & Lekker Recept)
  by Marloes Schuurman on januari 12, 2022 at 12:35 pm

  Van waterijsjes zou je niet per se zeggen dat deze ongezond zijn. Ze bevatten namelijk amper calorieën. Maar het tegendeel is waar. Ze bevatten namelijk een flinke hoeveelheid suiker. Maar niet getreurd, want suikervrije waterijsjes kun je heel makkelijk zelf maken. Hieronder lees je exact hoe je dat doet. The post Gezonde Suikervrije Waterijsjes van Aardbei (Simpel & Lekker Recept) appeared first on Ziektevrijleven.

 • Koolhydraatarme Slagroom Zonder Suiker (Gezond & Lekker recept)
  by Marloes Schuurman on november 14, 2021 at 1:57 pm

  Ben je zo iemand die over elk toetje graag een lading slagroom doet, maar dit nu onmogelijk is aangezien je op dieet bent? Dan ben je met dit recept aan het juiste adres.  Het recept hieronder laat je namelijk zien hoe je zelf slagroom klopt. En dat allemaal zonder suiker.  Ben je benieuwd? Lees hieronder hoe je The post Koolhydraatarme Slagroom Zonder Suiker (Gezond & Lekker recept) appeared first on Ziektevrijleven.

Translate »