Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Zoek de Boer

Bezoek boeren

Over

Er is altijd wat te beleven op de boerderij!

Even de dagelijkse sleur ontvluchten en genieten van het boerderijleven. Niets fijners dan rondstruinen in een mooie boerderijwinkel. Genieten van een kopje thee in de theetuin of een boerenijsje op het terras. Natuurlijk ben je voor een dagje uit bij de boer op het juiste adres!

Ook voor kinderen is een bezoekje aan de boerderij een leuk èn leerzaam uitstapje. Wil je nog veel langer van het boerderijleven mee genieten, dan kun je zelfs bij de boer overnachten. Ik heb allerlei leuke adressen voor je verzameld en deel deze graag met jullie!

Welkom op dé inspiratiepagina voor het boerenleven.

Hallo, ik ben Kristel van der Aa. Ik breng regelmatig een bezoek aan de boerderij samen met mijn gezin. Gewoon omdat ik er blij van word! Gezellig met de kindjes appels plukken, diertjes voeren, mooie streekproducten kopen bij de boer of met het hele gezin logeren in een sfeervolle boerenlodge. Heerlijk!

Al die leuke adresjes wil ik natuurlijk niet alleen voor mijzelf houden! Daarom deel ik ze dus graag met jullie op deze website.

Of je nu op zoek bent naar een eerlijke boerderijwinkel, bijzondere boerderijvakantie, inspirerende vergaderlocatie, een feestlocatie in boerensfeer of een bezoekboerderij voor de kids….hier vind je de mooiste plekjes, waar je ècht kunt genieten van het boerenleven!

Groetjes,

Kristel

Translate »