Wij Allen Per Persoon In Eenheid

Holistische gezondheid

 Een holistische visie is een denkwijze dat ervan uitgaat dat geest, lichaam en ziel een energetisch geheel zijn. Zowel je eet- en leefwijze, erfelijke invloeden en emotionele gesteldheid zorgen ervoor wie je bent en hoe je je voelt. Als alles in harmonie plaatsvindt, kan de energie vrij stromen, je voelt je fit en vitaal. Holistische gezondheid is onze norm.  Gelukkig zijn er veel alternatieve benaderingen op gezondheid mogelijk, die een brug weten te slaan tussen reguliere en niet-reguliere geneeskunde.

Gezondheid is meer dan de afwezigheid van ziekte en klachten. Factoren als veerkracht, zingeving en verantwoordelijkheid staan steeds meer centraal. Naast de nieuwskanalen bieden de beroepsverenigingen voor alternatieve geneeskunde een uniek perspectief om een genuanceerd beeld te vormen.

Veel alternatieve zorg en kennis is aanwezig die voor velen een uitkomst kan bieden om vanuit een holistisch perspectief om te gaan met veel voorkomende ziekten. Verschillende beroepsgroepen informeren over het alternatief en de gezondheidsproblemen vanuit de huidige tijd. 

Een groot deel van de Nederlandse bevolking komt te overlijden aan kanker. Inmiddels zijn er verschillende alternatieve behandelmethoden waar al velen baad van hebben gehad.

Nieuws

De natuurlijke basis

Voeding & gezondheid

Voor een gentechvrije wereld

Natuurlijk Gezond!

Gezondheidswaakhond

Gezondheidswaakhond

Voedselwaakhond voor eerlijk eten

Ahealthylife.nl

''Ik streef naar een zo objectief mogelijk standpunt, waarbij voedingsvraagstukken vanuit verschillende kanten worden belicht.''

Ahealthylife.nl

''Ik streef naar een zo objectief mogelijk standpunt, waarbij voedingsvraagstukken vanuit verschillende kanten worden belicht.''

Holistische gezondheid

Maakt je leven beter

Holistisch gezondheidsplatform

Marktplaats voor Alternatieve Geneeswijzen

Ivermectine bij COVID-19

Invloed van nutriënt tekorten op virusinfecties

Op weg naar natuurlijke gezondheid

Diabetesvrij leven

Gezondheid is meer dan enkel de afwezigheid van ziekten. Werkelijke gezondheid komt tot stand door het ontwikkelen van een hogere staat van bewustzijn en het nemen van zelfregie. In deze staat van heelheid ligt de basis van alle genezing

Mike Verest, holistisch gezondheidsdeskundige, spreker, reiziger en founder van de Leef Bewust Lifestyle®

"Wij zijn OERsterk. Onze missie is om 1 miljoen mensen oersterk te maken met behulp van een gezonde leefstijl. De weg naar gezondheid is een reis die een leven lang duurt. Ik help je een route te kiezen die je dichter bij jezelf en bij je gezondheid brengt.

Richard de Leth. Specialist in gezondheidsmanagement en changemaker als het gaat om vitaliteit en gezondheid

Als het om je gezondheid gaat, kun je alleen goede beslissingen nemen als de informatie die je krijgt goed en betrouwbaar is. Alle informatie in mijn magazine komt van vooraanstaande artsen die hun sporen in zowel de reguliere, als in complementaire geneeskunde hebben verdiend.

Gerard Nederpel - www.supergezondouderworden.nl
Testimonial Featured Image Testimonial Featured Image Testimonial Featured Image

Beroepsverenigingen

Laat u informeren over vaccineren

Acupunctuur; breed inzetbaar

Orthomoleculair kenniscentrum

Laten we in vrede samenkomen

Verbinding in nuance

Nieuws & ethische herbezinning

Eerlijke wetenschap - gezondheid - liefde

Kanker

Kankerpatienten aan het woord

Geneeskunde & nieuws

Literatuur niet toxische behandelingen

Medical Center Cologne
Translate »